Tømrer i Brande

Vi hjælper mange kunder i Brande og omegn. Flere af vores opgaver bliver løst på dagsbasis, men det kan også være større projekter, hvor det er over en længere tidsperiode. En af vores styrker er, at vi kan tilbyde hele paletten, så du ikke skal kontakte og indhente tilbud fra flere forskellige håndværkere. Vi kan stå for hele totalentreprisen og er eksperter som tømrer, isolering, murer, entreprenør og kloakmester.

Vores tømrerfirma hjælper med din renovering

Hvis du har planer om at få renoveret derhjemme, men ikke kan finde hoved og hale i drømme, ideer og realiteter, står vi gerne klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring som tømrer og kan bl.a. bruge tidligere projekter til inspiration og erfaring. Om det er køkkenet, der skal forvandles eller vinduerne der er utætte, kan vi hjælpe dig med tømrerarbejdet.

Vi hjælper dig også med nybyggeri, hvis du vil have indfriet dine boligdrømme.

Vores tømrer laver arbejdet - du vælger materialer

Hvis du vælger os som din samarbejdspartner, tager vi en grundig opstartssnak, hvor vi forventningsafstemmer hele forløbet. Her kan du komme med individuelle ønsker og forestillinger, og herefter kan vi udarbejde skitsetegninger, hvor dine drømme bliver realiseret. Hos os har du mulighed for at vælge dine egne materialer, så du helt selv kan vælge, det du ønsker.

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere omkring vores tømrerarbejde, er du velkommen til at kontakte os på telefon 20 85 26 93.​

​FIRMAINFO​

Murermester Sven T Nielsen ApS

​​CVR: 21839272​

​Thyregodevej 34, 7330 Brande​

Find rutevejledning her

KONTAKTINFO​

Har du spørgsmål til os, er du altid velkommen til at kontakte os på nedenstående.​

Telefon: 20 85 26 93

E-mail: sven@brandehuset.dk

Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt