Professionelt murerarbejde​

​Som murermester kan vi hjælpe dig med et professionelt murerarbejde. Vi renoverer bl.a. mange badeværelser og er derfor eksperter inden for området, men kan også hjælpe dig med alt inden for traditionelt murerarbejde.

Forny dit badeværelse

Hvis dit badeværelse trænger til at blive fornyet eller det er beskadiget, kan vi hjælpe dig med opgaven. Desuden laver vi nye badeværelser til nybyggeri, hvor du kan få masser af inspiration og gode råd til drømmebadeværelset. Hos os er alt muligt, og det er kun din fantasi, der sætter begrænsningerne for hvad badeværelset kan rumme. Om der skal være badekar, to håndvaske eller en stor bruseniche kan vi finde den rette løsning for dig.

Vi hjælper dig hele vejen

Vi står klar til at hjælpe dig med murerarbejdet, så ring gerne til os på telefon ​20 85 26 93. Med vores beliggenhed i Brande, kan vi hjælpe i det omkringliggende område. Hvis du har brug for inspiration, hjælp eller kyndig rådgivning, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper også med kloakarbejde,​ isolering,​ murerarbejde ​og​ entreprenør.

​FIRMAINFO​

Murermester Sven T Nielsen ApS

​​CVR: 21839272​

​Thyregodevej 34, 7330 Brande​

Find rutevejledning her

KONTAKTINFO​

Har du spørgsmål til os, er du altid velkommen til at kontakte os på nedenstående.​

Telefon: 20 85 26 93

E-mail: sven@brandehuset.dk

Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt