Kloakmester i Brande

Hos Sven T. Nielsen er vi naturligvis autoriseret som kloakmester og kan med vores beliggenhed i Brande hjælpe kunder i området, heriblandt byer som Herning og Vejle. For at kunne udføre kloakopgaver er det lovpligtigt, at man er autoriseret kloakmester. Hvis alle benytter sig af autoriseret arbejde, sikres der et komplet og velfungerende kloaknet, som er altafgørende for landets hygiejne og sundhed.

Dit ansvar at benytte et autoriseret kloakfirma

Det er dit eller bygherrens ansvar, at der vælges en autoriseret kloakmester, så loven bliver overholdt. Hvis du benytter en autoriseret kloakmester, står de for ansvaret af det udførte arbejde og at det er gjort korrekt. Eksempelvis, at installationen er i forsvarlig stand, og at de nødvendige tilladelser er på plads. Hvis du er i tvivl om den tiltænkte kloakmester er autoriseret, kan du undersøge det på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside, lige tømrerarbejde, isolering, murerarbejde og entreprenør.

Vi hjælper dig gerne med kloakken

Før installation af rottespærre skal man sikre at der ikke bor rotter i kloakken, da en rotte lukket ude fa dens rede, kan lave skade på kloakker for at komme ind. En af måderne at sikre sig på er ved at opsætte en rotte dræber der dræber de rotter der kommer og går gennem brønden den monteres i.

Ring til Jesper på 20 85 26 93 og forhør nærmere. Vi hjælper også med​ tømrerarbejde, isolering, murerarbejde og entreprenør.

Tilbud på rottedræber

Gratis* opsætning af rottedræber i standart 315 mm pvc brønd med 110/160 gennemløb, i en uge.

*Hvis der IKKE forfindes rotter er opsætning og leje af rottedræber gratis.
Hvis der er rotter kan vi montere rottespærre og der fakturere for udført arbejde.

Uden for Brande by tillæg for kørsel.

​FIRMAINFO​

Murermester Sven T Nielsen ApS

​​CVR: 21839272​

​Thyregodevej 34, 7330 Brande​

Find rutevejledning her

KONTAKTINFO​

Har du spørgsmål til os, er du altid velkommen til at kontakte os på nedenstående.​

Telefon: 20 85 26 93

E-mail: sven@brandehuset.dk

Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt