Isolering, Vi klarer arbejdet for dig​

Trænger dit hus til at blive isoleret bedre, eller er du på udkig efter isolering til dit nye hus? Vi kan klare isoleringsarbejdet for dig og sørger for at lave en løsning, der holder i mange år. Vi har hjulpet mange kunder i Brande og omegn og har derfor stor erfaring inden for område. Vi klan bl.a. anbefale Aluthermo, som er en tynd, men effektiv isolering.​

Forhandler af Aluthermo

Vi er forhandler af Aluthermo og er blevet undervist grundigt i isoleringsprodukterne, så vi præcist ved, hvordan de skal bruges. Aluthermo Quattro er det første isolerede kompakte materiale med flere lag, som er termosvejst på alle overflader. Isoleringen er kun 10 mm tyk, men isolerer særdeles godt, hvis det installeres korrekt. Der skal eksempelvis være minimum 10 mm luft på begge sider for at kunne opnå den fulde effekt. Isoleringen kan desuden støbes i betongulv eller bruges under trægulve.

Vil du høre mere om isolering?

Hvis du ønsker en anden isoleringsløsning, kan vi naturligvis også være behjælpelige med dette. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, så arbejdet bliver så vellykket som overhovedet muligt. Har du brug for at høre mere omkring vores isoleringsarbejde, er du velkommen til at kontakte os på telefon 20 85 26 93. Vi kan også hjælpe dig med tømrerarbejde, kloakarbejde,​ murerarbejde ​og ​entreprenøropgaver.

​FIRMAINFO​

Murermester Sven T Nielsen ApS

​​CVR: 21839272​

​Thyregodevej 34, 7330 Brande​

Find rutevejledning her

KONTAKTINFO​

Har du spørgsmål til os, er du altid velkommen til at kontakte os på nedenstående.​

Telefon: 20 85 26 93

E-mail: sven@brandehuset.dk

Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt