Entreprenørarbejde i Brande​

Vi kan klare alt inden for jord- og betonarbejde. Her hjælper vi bl.a. private kunder, det offentlige og virksomheder i Brande og det omkringliggende område. Måske drømmer du om en ny indkørsel, hvor vi kan stå for udgravning, stampning og lægning af de nye fliser. Vi er desuden autoriseret kloakmester, hvilket gør, at vi må arbejde med rørskader og kloakeringsarbejde.

Derudover kan vi stå for følgende entreprenøropgaver:​

​Nedrivning- og oprydningsarbejde

Støbning af fundamenter

Jordarbejde

Betonarbejde

Drænarbejde

Reparation af stier og veje

Vi kan hjælpe dig med hele projektet

Hvis du vælger os som samarbejdspartner, kan vi hjælpe dig med større projekter, hvor der er flere arbejdsområder involveret. Vi kan nemlig også tilbyde alt inden for murer-, tømrer og isoleringsarbejde. Inden vi starter arbejdet, tager vi altid en indledende snak, hvor forventninger og ønsker bliver drøftet. Dette gør vi netop for at sikre, at resultatet bliver som ønsket. Derudover lægger vi en tidsplan for forløbet, så tidshorisonten på projektet bliver overholdt.

Ring gerne til vores entreprenør

Vi står klar til at rådgive og videregive vores mange års erfaring, eksempelvis inden for entreprenørarbejde. Har du brug for at høre mere omkring vores arbejdsopgaver, er du velkommen til at kontakte os på telefon 20 85 26 93.

​FIRMAINFO​

Murermester Sven T Nielsen ApS

​​CVR: 21839272​

​Thyregodevej 34, 7330 Brande​

Find rutevejledning her

KONTAKTINFO​

Har du spørgsmål til os, er du altid velkommen til at kontakte os på nedenstående.​

Telefon: 20 85 26 93

E-mail: sven@brandehuset.dk

Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt